9.2.18

THEIR METHLAB


(Αρχική δημοσίευση 12/2012)

Αναμενόμενη πρώτη ερώτηση. Ποιοι είστε και τι θέλετε απ’ την ζωή μας;
Είμαστε ένα instrumental κουαρτέτο και το δεύτερο μέρος της ερώτησης μας έχει χαώσει παντελώς.Σίγουρα θέλουμε να περνάτε καλά και να ακούτε πολύ μουσική.

Η έμπνευση του ονόματος πως προέκυψε και ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές;
Το όνομα προήλθε από το διαχρονικό μας κόλλημα με την γνωστή τηλεοπτική σειρά Breaking Bad. Γενικά, τα μουσικά μας γούστα είναι ιδιαίτερα "απλωμένα" αλλά ο ήχος μας είναι επιρεασμένος απο τη πιο σκληρή πλευρα του post rock (Russian Circles, Jakob, Tides from Nebula, And So I Watch You From Afar, If These Trees Could Talk, Toundra,Meniscus,Red Sparrowes κι άλλα). Επίσης αγαπάμε ιδιαίτερα Stoner & Progressive!

Είστε αποφασισμένοι ότι θέλετε να συνεχίσετε ως ορχηστρική μπάντα ή σκέφτεστε το ενδεχόμενο προσθήκης τραγουδιστή/ριας;

Αναμενόμενη η τρίτη σου ερώτηση! Γενικώς δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο άλλα δεν αποκλείουμε την πιθανότητα.

Σ’ όλα αυτά τα live που έχετε κάνει στην πόλη των Ιωαννίνων τον τελευταίο χρόνο έχουμε ακούσει αρκετά δικά σας κομμάτια και όπως γράφεται στη σελίδα σας στο fb  παλεύετε να ηχογραφήσετε το πρώτο σας EP. Αφού γίνει αυτό, ποιο είναι το πλάνο;

Αυτή τη στιγμή είμαστε στα τελειώματα της πρώτης μας δουλειάς η οποία ουσιαστικά είναι ενα EP με 4 κομμάτια. Προβλέπουμε να το κυκλοφορήσουμε μέσα στον Ιανουάριο. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να το προωθήσουμε με συναυλίες σε όσες περισσότερες πόλεις γίνεται!

Οι μπάντες στα Ιωάννινα πως σας φαίνονται; Βλέπεται να υπάρχει συνεργασία και αλληλοστήριξη;

Τα Ιωάννινα έχουν μερικά πολύ αξιόλογα συγκροτήματα όπως οι V.I.C. και οι The Fuzzy Nerds.Όσον αφορά την αλληλοστήριξη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι σχέσεις μεταξύ των συγκροτημάτων είναι  πολύ καλές.Υπάρχει αγάπη!


Στην Ελλάδα γενικότερα υπάρχουν post rock μπάντες που σας αρέσουν;

Φυσικά, έχουμε πολλα ποιοτικά εγχώρια post συγκροτήματα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό! Tuber, Misuse, Hedvika, Allochiria, Afformance, Adolf Plays The Jazz, Sleepstream, We.Own The.Sky, One Hour Before The Trip και πολλά ακόμα που πραγματικά αξίζει να ακούσει κανείς.

Στις 17 του μηνός παίζεται στην Αθήνα, θα είναι το πρώτο σας live εκεί; Έχουν προγραμματιστεί επόμενα;

Είναι το δεύτερο μας στην Αθήνα, θα εμφανιστούμε στο Six d.o.g.s μαζί με τους Gomgoma. Επόμενο προγραμματισμένο live είναι στις 22 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή του πολυχώρου αγορά μαζί με Hidden In The Basement και Absinthiana.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου